nap
óra
perc
másodperc

Változott a Tolle UHT Maratonstaféta 3. váltóhelye

Közzétéve:

A korábban meghirdetett váltóhelyhez képest a Tolle UHT Maratonstaféta 3. váltóhelyét – technikai okok miatt – néhány száz méterrel arrébb alakítjuk ki. Emiatt a résztávok módosulnak és a váltóhely megközelítése is változik. A részletekért kattints ide!

A Tolle UHT Maratonstéfa résztvájai a következőképp alakulnak:

9 km + 12,4 km + 8,3 km + 12,5 km

A váltóhelyek pontos helye és megközelítési javaslataink:

1. váltóhely az Attila úton az Alagút utca után, az út jobb oldalán (9 km)
Javasolt megközelítés a versenyközpontból: Gyalog a Petőfi híd Budai hídfőjéig, onnan vagy a 6-os villamossal a Móricz Zsigmond körtérig, vagy a 4-es villamossal Újbuda központig. Onnan az 56-os villamossal a Krisztina térig, majd gyalog a váltóhelyig (Attila út).

2. váltóhely a Halász utcai lehajtó déli oldalán, az út bal oldalán (21,4 km – a 2. futó résztávja 12,4 km)
Javasolt megközelítés a versenyközpontból: Gyalog a Petőfi híd Budai hídfőjéig, onnan vagy a 6-os, vagy a 4-es villamossal a Blaha Lujza térig. Onnan 2-es Metróval a Batthyány térig, onnan gyalog a Halász utcai lehajtóig.

3. váltóhely, Óbudán, a Laktanya utcában, az út jobb oldalán (29,7 km – a 3. futó résztávja 8,3 km)
Javasolt megközelítés a versenyközpontból: Gyalog a Rákóczi hídig, onnan 1-es villamossal a Flórián térig, majd gyalog a Miklós utcán, majd a Vöröskereszt utcán a Laktanya utcáig, kb. 600 m. (Figyelem, a villamos menetideje kb. 50-55 perc!)
Gyalog a Petőfi hídig, onnan a 4/6-os villamossal a Nyugati térig, onnan a 9-es busszal a Flórián térig, majd gyalog a Miklós utcán, majd a Vöröskereszt utcán a Laktanya utcáig, kb. 400 m. (Figyelem, a menetidő kb. 40-45 perc!)

Az alábbi útvonaltérképen már az új váltóhely szerepel.

SPAR Budapest Maraton 2019 útvonal