37. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál – jótékonysági összefoglaló

Publikálva: 2022. november 15.

2022-ben az eseményhez csatlakozó karitatív szervezetek/célok mintegy 850 adománygyűjtő vagy adományozó futójának és a BSI saját adományainak köszönhetően az esemény jótékonysági termése 11,7 millió Ft volt. Karitatív partnereink az adománygyűjtés mellett a kiállítói területen és szurkolópontjaikon is valódi fesztiválhangulatot teremtettek.   Lássuk, mi mindenből jön össze az a 11,7 millió Ft. 1. Nevezéshez kapcsolt előzetes jótékonysági projektek A nevezési díjon kívül az alábbi két célt támogathatták a nevezők 1000 Ft-tal. A magyar, 18 év feletti nevezők 4%-a élt ezzel lehetőséggel. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány támogatása: 329 db adomány – 368 000 Ft A „zászlós maratonistával” a mezőcsáti ovisokért: 130 …

Tovább olvasom

Indul a nevezés a 2023. évi SPAR Budapest Maratonra

Publikálva: 2022. november 10.

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az ország legnagyobb szabadidősport-eseménye, a járványt megelőzően alkalmanként több mint 30 ezer résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján. Légy részese az élménynek 2023-ban Te is! A hosszabb távokra máris nevezhetsz!

Tovább olvasom

Táplálkozás – Garden Gourmet

Publikálva: 2022. október 7.
Fehérjedús táplálkozás - Nestlé

Számodra is fontos az egészségtudatos életmód: a rendszeres mozgás és a kiegyensúlyozott táplálkozás? Ha szeretnéd összhangba hozni az étrendedet az edzésterveddel, biztosan te is tudod, hogy nem mindegy, mikor, mit és mennyit eszel. A rendszeresen sportolók számára kiemelten fontos többek között a megfelelő mennyiségű fehérjefogyasztás. Ha a rizs-hús-saláta kombó már a füleden jön ki, szeretnél változatos, ízletes finomságokat enni, ugyanakkor továbbra is figyelnél a megfelelő tápanyagbevitelre, ezt a cikket mindenképp olvasd el! Amellett, hogy egy szuper receptet találsz benne, rögtön egy olyan termékcsaláddal ismerkedhetsz meg, ami ízletes, gyorsan és egyszerűen elkészíthető, valamint fehérjében gazdag. Kipróbálod?

Tovább olvasom

Gyűjtsd az ötpróba-pontokat!

Publikálva: 2022. október 6.

Ötpróba-pontgyűjtő vagy? Gyarapítsd a pontjaid számát a SPAR Budpaest Maraton Fesztiválon is a garantált ajándékokért. Az eseményen 1-2-3-4-5 vagy 6 pontot zsebelhetsz be.

Tovább olvasom

Már nevezhetsz a Virtuális SPAR Budapest Maratonra

Publikálva: 2022. október 5.
Virtuális SPAR Budapest Maraton

Ha nem tudsz részt venni az idei SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, teljesítsd a kedvenc távod virtuálisan, és szerezd meg az idei érmet! A virtuális teljesítés lényege, hogy bárhol lefuthatod a választott távot, legyen az az otthonod, vagy a hely, ahol éppen vagy. Ráadásul a teljesítéshez nem kötődik szintidő, akár gyalogolhatsz is.

Tovább olvasom