Használt futóholmi gyűjtése jótékony célra

Nem kell már? Lehet, hogy másnak jól jönne! Ha lecserélted a cipőd, és nincs rá szükséged, ajánld fel jótékony célra! Hozd el a rajtszámátvételre vagy a SPAR Budapest Maraton Fesztiválra, az ELTE Lágymányosi Campusához! Szeptember 28-29-én, illetve a hétvégét megelőző rajtszámátvétel idején a helyszíni versenyközpontban és a BSInfo sátornál használt futócipőt és sportruházatot gyűjtünk a rászorulóknak. Az adományokat – a rajtban hagyott ruhákkal együtt – a Magyar Vöröskereszt juttatja el a rászorulóknak.    

Tovább olvasom

Tedd egyedivé az érmed sorban állás nélkül

Kerüld el a gravírozásnál szokásos sorban állást a SPAR Budapest Maratonon, rendeld meg a nevedet és az idődet tartalmazó érembetétet kényelmesen, online, és legyen egy felejthetetlen élmény személyre szóló emléke a befutóérmed! Az érembetét egy olyan műanyag táblácska, amely öntapadós, és pontosan beleillik az érmed hátulján kialakított mélyedésbe. Az érembetétre kérésedre rágravírozzuk a neved és a versenyidődet, majd amikor elkészült, elpostázzuk neked. Vagyis úgy teheted személyessé az érmedet, hogy nem kell érte a helyszínen sorban állnod, ügyet intézned. Az érembetétet megrendelheted online vagy személyesen, a BSI nevezési irodájában, nyitvatartási időben, illetve az esemény helyszínén, a BSI információs standjánál. A betét …

Tovább olvasom

Gyere ki szurkolni! Kell a hangod, kell a tapsod!

Emlékszel a legutóbbi versenyeden a szurkolók hangjára? A tapsra, a pacsira, amelyet biztatásként kaptál? A kisgyerekek mosolyára, a kézzel rajzolt szurkolói táblákra? Még mindig fel tudod idézni a megmosolyogtató üzenetek némelyikét? A következő hétvégén több ezer futó áll rajthoz a SPAR Budapest Maratonon, közülük sokan életükben először vágnak neki a 42 kilométeres távnak. Szurkolj nekik, biztasd őket! Adj erőt, és szerezz élményt! A futás összeköt. Gyere!

Tovább olvasom