nap
óra
perc
másodperc

Szívből jövő élmények és nyeremények a Flora sátornál!

Közzétéve:

Szívből ajánljuk a Flora sátor programjait az egész család számára! Látogassatok el sportolás előtt, után, vagy készítsetek kézműves ajándékot, amíg szeretteitek futnak! A közös élményeken kívül értékes ajándékokkal is gazdagodhattok.

Te is szívesen részt vennél a FLORA kézműves foglalkozásán, hogy szívalakú karkötőt készíts magadnak? Ellesnél néhány trükköt egy profi fitneszoktatótól, hogy még helyesebben végezd a bemelegítést és a nyújtást? Esetleg szívmelengető üzenetet küldenél szeretteidnek a FLORA fotófala előtt pózolva?

A FLORA sátránál és a nagyszínpad előtt erre minden lehetőséged meglesz. Bármelyik programon is veszel részt, a sok-sok élmény mellett egy szívalakú stresszlabdával is gazdagabb leszel, de akár a 6 db HUAWEI Band 7 aktivitásmérő egyikét is megnyerheted. Látogass el a FLORA sátrához a 37. SPAR Budapest Maratonon, próbálj ki legalább egyet a programok közül, töltsd ki a hoszteszektől kapott kérdőívet, és dobd a szórólapot a FLORA sátorban található urnába. A szíved egész biztosan hálás lesz érte.