Szakmai maratoni bajnokságok

Legyél a szakmád, hivatásod maratoni bajnoka!

A 33.SPAR Budapest Maraton egyéni 42,1 km távján szakmai bajnokságokat hirdetünk szakirányú felsőfokú végzettséggel rendelkező informatikusoknak, jogászoknak, közgazdászoknak, mérnököknek, orvosoknak és tanároknak. 

Külön versenyeinkkel lehetőséget kínálunk e szakmák, hivatások képviselőinek, hogy személyes példamutatásukkal hívják fel a figyelmet a fizikai aktivitás, a rendszeres sportmozgás életminőségre gyakorolt pozitív hatására.

Külön szakmai eredménylisták, értékelés és díjazás

Az informatikusok, jogászok, közgazdászok, mérnökök, orvosok és tanárok külön szakmai eredménylistákban is szerepelnek majd és e szakmák legjobbjait (női és férfi I-III. helyezettek kupa és oklevél, IV-VI. helyezettek oklevél) külön is díjazzuk. A díjkiosztóra nem a versenyen, hanem egy erre az alkalomra szervezett eseményen kerül sor.

Versenykiírás

A verseny időpontja: október 7. vasárnap 
Rajt és cél: egyeztetés alatt

A külön versenyeknek is keretet adó 33.SPAR Budapest Maratonról az eseményinformációban tájékozódhatsz.

Regisztráció és részvétel a szakmai versenyeken

A szakmai bajnokságokra történő regisztráció nem jár külön költséggel. A szakmai bajnokságokra az online nevezési felületen és személyesen is kizárólag október 1-ig lehet regisztrálni.

Az online nevezési felületen az alábbiak szerint: “Ha regisztrálsz a szakmai bajnokságok valamelyikére írd szakmád nevét -informatikus / jogász / közgazdász / mérnök / orvos- a mezőbe!”
Nevezési lapon történő nevezéskor a lapra írd rá a megfelelő szakma -informatikus / jogász / közgazdász / mérnök / orvos / tanár- nevét!

Akik már neveztek a maratonra, de nem jelölték ezt a lehetőséget írjanak egy levelet rajtszámuk, születési idejük és szakmájuk feltüntetésével a bajnoksagok@futanet.hucímre. A levél tárgya: “szakma neve maraton” legyen. Bővebb információ ugyanitt kérhető.

filmelőzetes

ÖSszes táv

SPAR Budapest Maraton®

42,195 m

SPAR 30 km

30 km

SPAR Budapest Maraton® párban

21,8 km + 21,4 km

SPAR Maratonstaféta

9 km + 12,4 km - 8,6 km - 12,2 km

SPAR 5+10 km

5 km + 10 km

SPAR 10 km

10 km

Erste Maratonka

2,3 km

Győri Édes Gyaloglás Kicsiknek és Nagyoknak

2,3 km

Nestlé Családi Futás

500 m

FODISZ Esélyegyenlőségi Futam

500 M

AJÁNLÓ

TÁMOGATÓINK

NÉVADÓ FŐSZPONZOR
TÁMOGATÓ

 

 
 

 
 

 
KIEMELT TÁRSSZPONZOR
TÁRSSZPONZOROK
MÉDIATÁMOGATÓK ÉS PARTNER