nap
óra
perc
másodperc

SPAR Budapest Maraton Fesztivál – nevezz hétfőig!

Közzétéve:

A 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál valószínűleg idén is közel 30 ezer embert bír mozgásra. Idén melyik távot próbálod ki? Ha edzettél nyáron is, emeld a tétet! Hétfőig nagyon kedvezményes a nevezés.

A kínálat nem lett szűkebb. Most is, idén is azt szeretnénk, ha minden mozogni vágyó hazai és külföldi sportbarát megtalálná az edzettségének, céljainak, karakterének és mozgáskedvének megfelelő távot. Menjünk szépen sorban…

A maratoni városnézés lehetősége ezúttal is adott. Csodáld meg Budapestet 42,195 kilométeren keresztül. Éld át a maratonfutás semmihez sem fogható érzését több ezer futó társaságában. A maratoni nevezők száma már elérte a 4500 főt. Az esemény nemzetközi, sok köztük a külföldi futó, aki kíváncsi a városunkra, kíváncsi arra, milyen érzés Magyarországon, magyar futók társaságában a klasszikus távot végigjárni.
>> 34. SPAR Budapest Maraton
Ha a magányos kilométergyűjtés nem a Te világod, próbálhatjátok párban is a, vagy nekimehettek a 42 kilométernek négyesben, egy családi, egy baráti vagy egy munkahelyi csapattal. >>SPAR Budapest Maraton Párban és Tolle UHT Maratonstaféta

A SPAR Budapest Maraton Fesztivál keretében 30 km-n rajthoz állni azért buli, mert a táv 12195. méterénél engedünk be a maratoni mezőnybe, vagyis velük együtt futhatsz az útvonalon és érhetsz célba – ez egy kitűnő hangulati felkészítés, ha titkon már az első maratonodra készülsz.
>> Real Nature 30km

Magyarország legnépesebb futófesztiválján persze 10 kilométeren belül is zajlik a (futó)élet. A 10 km-s távra szombaton várunk, kombinálhatod a Minimaraton 5 kilométerével, de utóbbit futhatod egymagában is.
>> Landliebe 10 km
>> Riska Minimaraton

A futással még csak mostanában ismerkedő felnőtteket és az apróságokat pedig a rövidebb távok széles kínálatára várjuk. A maratonkán 2,3 kilométer megtételére lehet vállalkozni, ugyanezt gyalogolva is meg lehet tenni, a Családi Futáson 500 métert futunk vagy tipegünk, az Esélyegyenlőségi Futamon pedig ugyanitt drukkolunk végig, és a rövidebb távon is össze lehet állni csapattá, a 4*2 km-es váltóban szerintünk bárki elindulhat. >>
>> Erste Maratonka
>> SPAR Enjoy Gyaloglás
>> NESTLÉ Családi Futás
>> FODISZ Esélyegyenlőségi Futam
>> SPAR 4*2 km váltó

Igyekezni nemcsak az időeredmény miatt fontos, hanem azért is mert a befutócsomag mellett idén minden célba érkező nyakába érmet is akasztunk.

A SPAR Budapest Maraton Fesztiválon kiállítókból is lesz bőven. Amíg nem futsz, nézelődj, ismerkedj a futással kapcsolatos újdonságokkal, támogatóink ajánlataival, vagy kóstolj finomságokat, a gyerekek pedig garantáltan találnak majd maguknak játékos időtöltést.

Nevezni sokféleképp lehet. Például előzetesen, kedvezményes áron. Az aktuális határidő augusztus 12-én jár le.
Az online nevezés csak pár perc és néhány gombnyomás.