nap
óra
perc
másodperc

Sallai Zsuzsi: Visszadobtak – dedikálás a SPAR Budapest Maratonon

Közzétéve:

Sallai Zsuzsi Visszadobtak című könyve egy életrajzi motivációs történet a mindennapok kihívásairól, arról, hogy a betegségek mögött milyen üzenetek rejtőznek, és főleg arról, hogy semmi sem az, aminek látszik, és minden nehézség, kihívás mögött csodák lakoznak! Egy történet 9 újraélesztésről és a sport gyógyító erejéről!

Bérces Edit világbajnok ultrafutó ajánlása:
„Zsuzsi jelmondata Barabara Johnson nyomán: »Sose hagyd, hogy egy probléma megoldása fontosabb legyen, mint szeretni egy embert!« A tizenhárom éves Zsuzsi tíz százalék esélyt kap orvosaitól a túlélésre. Édesanyja szupernyolcas búcsúfilmben még egyszer utoljára megörökíti kislánya mosolyát, mozdulatait, integetését. Az egész hete dik osztály egy percig áll vigyázban pisszenés nélkül, amíg Zsuzsit műtik. Túléli a műtétet? Megélheti-e a felnőttkort? Lehet-e anyuka? Ilyen és hasonló kételyek között nevelkedik szerető szülői házban Sallai Zsuzsanna. Az önéletrajzi regény szerzője egyszerre rendkívüli és hétköznapi ember. Hivatásos túlélő, négy gyermek édesanyja, restaurátor, naplóíró, sportklub elnök. Zsuzsi minden lépésével, könyve minden lapján azt üzeni, hogy éljünk, higgyünk, szeressünk. A Pomázi Futó Bajnokok elnöke hiteles tanúságtevő, igazi bajnok, akit visszadobtak az életbe. Történetével példát mutat és bizonyítja, hogy nincs lehetetlen, minden csak a hitünk szilárdságán, kitartásunkon, bátorságunkon és szorgalmunkon múlik. Sallai Zsuzsanna megtanítja az olvasót arra, hogy a küzdelmet a legreménytelenebb pillanatokban sem szabad feladni. Ezt pedig életének eseményeivel bizonyítja, amit ugyancsak hihetetlennek képzel az olvasó. Továbbá arra is megtanít Zsuzsa, hogy segítség nélkül ezek a rendkívüli eredmények sem tudnának megszületni. Szükséges hozzájuk a család, a barátok, az orvosok és az egész környezet hozzáállása, imája, hite, illetve támogatása és összefogása. Kötelező olvasmány a kétkedőknek, a reményteleneknek, az elégedetlenkedőknek, a veszteségtől szenvedőknek és az életet szeretőknek egyaránt, mely megtanít hinni, küzdeni, talpra állni, örülni, szeretni.”

Részlet a könyvből:
„Az életben minden csak a döntésen múlik! Bármit teszel, előre el kell döntened, hogy végigcsinálod, vagy nem? De utána ki kell állnod a döntés mellett. Az az igazság, ha átlépsz a félelmeden, ott lesz mögötte a csoda! Hiszen minden, amire a szívedben vágysz, a félelmek mögött rejtőzik. Miért is félnek olyan sokan a nehézségektől? Miért félünk belemenni a kihívásokba? Pedig ott vannak a csodák, ott tudod meg, ki is vagy valójában! És abban a helyzetben jössz rá, mi az értékes és mi az, ami nem! Meg kéne tanulnod hálásnak lenni! Csak úgy, mindenért! A lehetőségért, hogy kinyithatod a szemed, és láthatod a világot, hogy van, aki szeret és van, akit Te szerethetsz. A mindennapi csodákért, azért, hogy hatással vagy valaki életére! A futás elképesztő dolgokra képes. Nem csak kívülről változtat meg teljesen, belülről is! És minél inkább beleadod a lelked, annál többet kapsz vissza. A futás nem csak egy sport, a futás egy utazás a legbelső énedbe!”

Sallai Zsuzsi szerző (ultrafutó, BSI-futónagykövet) a 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál szombati napján 7 és 17 óra között dedikál a BSI Információs sátorban. A helyszínen meg is vásárolhatod a könyvet, és rögtön dedikáltathatod a saját példányodat. Zsuzsi minden könyv árából 500 Ft-ot ajánl fel a közelmúltban ismertté vált, SMA beteg Zente baba gyógyulására. A részleteket itt találod!