nap
óra
perc
másodperc

Minden információ egy helyen a nevezéseddel kapcsolatban

Nevezési infók

Átadnád vagy módosítanád a nevezésed? Sérülés miatt visszalépnél az eseménytől? Esetleg nevezési kedvezményt szeretnél igénybe venni? Ezen az oldalon minden fontos információt és segítséget megtalálsz, hogy olyan sima legyen az online nevezésed, mint amikor egy jó félmaratont futsz. 

Online nevezés

Az eseményeinkre való jelentkezés megkönnyítése érdekében biztosítjuk az online nevezés lehetőségét. Ennek számtalan előnye van, mely előnyöket itt foglaljuk össze:

 • regisztráció után gyorsabban és egyszerűbben nevezhetsz a BSI versenyeire, csak a regisztrációnál kell megadnod az adataidat, később a nevezések során már nem kell többet beírnod a nevedet és címedet
 • bejelentkezéshez elég az e-mail cím és a jelszó
 • a nevezési díj kifizetését bárhonnan elintézheted internetes fizetésre alkalmas kártyával
 • a nevezési díjat nem kell többé számolgatnod, a rendszer megmondja, hogy mennyit is kell fizetned
 • a nevezésről azonnal kapsz visszaigazolást, de a visszaigazolót a „Nevezések” menüpontban is le tudod tölteni
 • ellenőrizheted, hogy mire adtad már le a nevezésedet, illetve másokat milyen versenyekre neveztél
 • változás esetén adataidat – a neved és a születési dátum kivételével – kényelmesen és egyszerűen módosíthatod
 • gyorsan ellenőrizheted a FélmaratonMánia és a SPURI Aranykártya állását vagy azt, hogy hány részvételre vagy a JFK tagságtól


Ha még nem használtad az online nevezési rendszerünket, kérjük olvasd el mit is értünk pontosan online nevezés alatt!

Kizárólag azt a nevezést tekintjük online nevezésnek, amit a http://nevezes.futanet.hu oldalra bejelentkezett felhasználó a nevezési folyamaton végig haladva úgy zár le, hogy azt online fizetésre alkalmas bankkártyával a fizetési felületen ki is fizeti. Ennek hiányában a nevezés érvénytelen.

Online nevezés esetén először regisztrálnod kell magadat ezen az oldalon A rendszer a megadott e-mail címre küldi neked a megerősítő e-mailt. A későbbiekben az e-mail címeddel és a jelszavaddal tudsz majd belépni.

Ha korábban már neveztél és van felhasználóneved, légy szíves az alábbi oldalon rögzítsd az e-mail címedet, amit felhasználónévként tudsz majd használni! https://emailreg.futanet.hu/login 

Egyszer kell regisztrálnod, de a nevezéshez már elég lesz egy kattintás is. A kiválasztott versenyekhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat.

Az online rendszerben az alábbi díjtételek szerepelnek:

Alap:

Az adott határidőre szóló kedvezmények nélküli ár.

Diák: 16 év alattiak, illetve nappalis diákigazolvánnyal rendelkezők választhatják ezt az árat. A jogosultsághoz szükséges érvényes diákigazolványt a rajtszám átvételkor be kell mutatnod.

65 év feletti:

Csak azok a nevezők látják, akiknek a megadott születési dátumuk függvényében a rendszer felajánlja.

Aranykártyás:

Azok a nevezők látják, akik teljesítették a kritériumokat.

Indult már BSI eseményen (kizárólag a Vivicittá, az őszi félmaraton, és a Budapest maraton egyes távjainál): Minden olyan nevező látja, akinek az azonosítója mellett legalább egy BSI esemény szerepel már.

Az ettől eltérő árak személyre szabottak, így azok csak a kedvezmény kóddal rendelkező nevezőknek láthatóak.

Ne feledd, az online felületre lépve nem csak magadat, hanem másokat is nevezhetsz, ha benne vannak a rendszerben. Ha még nem, őket először regisztrálnod kell.

Amint végeztél az összes nevezéssel, már csak a fizetés van hátra. A fizetés gombra való kattintás után a rendszer átvisz az simplepay biztonságos oldalára, ahol kártyaszámod megadásával kifizetheted a nevezési díjat, díjakat.

Fontos, hogy a bankkártya alkalmas legyen internetes fizetésre. Ha a tranzakció végén azt látod, hogy Sikeres fizetés, akkor rövidesen kapsz egy visszaigazoló e-mailt a postaládádba, de a visszaigazolót a „Nevezések” menüpontban is le tudod tölteni – ez azt jelenti, hogy már neveztél is az eseményre. Ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes. 

Visszalépés az eseménytől

Visszalépés és nevezési díj jóváírás a BSI eseményein

Ha nem tudsz részt venni egy eseményen, lehetőséged van nevezésed lemondására. Ez esetben a befizetett nevezési díj nem veszik el, részben felhasználható a lemondást követő év december 31-ig.ó

Két lemondási határidővel léphetsz vissza az eseménytől:

 • Ha visszalépésedet az eseményt előtt 6. hétig teszed meg, akkor 1000 Ft levonása után a díjad jóváíródik az egyenlegedben.
 • Ha visszalépésedet az eseménytől számított 6. héten belül, de legkésőbb az esemény hetének szerda éjféli időpontjáig teszed meg, akkor a befizetett nevezési díjad 20%-a levonásra kerül a többi pedig jóváíródik az egyenlegedben.

Mindkét jóváírt összeg a lemondást követő év december 31-ig használható fel nevezési díjként az eseményeinken.

Fontos, hogy

 • első határidős visszamondás esetén az 1000 Ft vagy annál alacsonyabb nevezési díjak teljes egészében kerülnek jóváírásra
 • Csapat visszalépése esetén, minden csapattagtól levonásra kerül a határidőnek megfelelő összeg, a jóváírást pedig a csapatot befizető személy kapja. Az esemény hetében szerda éjfélig van lehetőség visszalépni, utána már nem!

Az általánostól eltérő “vis major” esetekben érvényben lévő szabályozásunk az ÁSZF-ben található.

A visszalépéseket mindenki önállóan intézheti az online nevezési felületünkön, a saját fiókjába belépve.

Nevezés átadása és módosítása

A BSI eseményein a rajtszámok személyek közötti átadása, eladása nem lehetséges.

Rajtszámot semmilyen esetben nem írunk át más nevére, sem előzetesen, sem az esemény után.

Mivel a nevezés átadásának lehetősége megszűnt, ha már neveztél egy eseményre, de nem tudsz részt venni rajta, lehetőséged van az eseménytől való visszalépésre.

Távmódosítás eseményen belül:

Ha már leadtad egy eseményre a nevezésedet, de a teljesítendő távot módosítanád rövidebbre vagy hosszabbra, akkor azt a következő lépésekben tudod megtenni.

 • Ha a táv módosítása mellett döntöttél, akkor az eredeti távtól vissza kell lépned.
 • A befizetett nevezési díjad (a visszalépési időszak függvényében lásd: Általános Visszalépési Feltételek) jóváíródik az Egyenlegedben.
 • Ezek után az új távra való nevezéssel és az aktuálisan érvényes rád vonatkozó nevezési díj befizetésével tudsz benevezni az új távra az előnevezési időszak végéig,

ha a távra a nevezést a meghatározott létszámlimit elérése miatt még nem zártuk még le.

Az esemény helyszínén a táv módosításának menete a Problémamegoldás asztalnál:

 • Új nevezési lapot kell kitöltened az új távra.
 • Másik távra csak akkor módosíthatod a nevezésedet, ha az eredeti táv rajtszámát és csomagját még nem vetted át vagy azt a módosításnál a már felvett csomagot és rajtszámot leadod.
 • Az eredeti nevezési díjadat beszámítjuk a helyszíni nevezési díjba így esetlegesen neked csak a nevezési díj különbözetet és helyszíni 500 Ft-os módosítási díjat kell fizetned.
 • A helyszínen már nem tudsz felhasználni egyenleget és fennmaradt összeget sem írunk jóvá az egyenlegedbe.

Csapattag módosítás

Ha csak csapattagot vagy sorrendet módosítanál

 1. Nevezések menüpontban keresd meg azt a csapatot, amelyikben tagot cserélnél.
  A „Módosítás” gombra kattintva tudod a csapattagot lecserélni, vagy a sorrendet megváltoztatni.
 2. Csak a befizető tudja a csapattagokat módosítani.

nevezés visszaigazolás

Online nevezés visszaigazolása

Az online nevezési rendszer a fizetés után automatikusan küldi a visszaigazolót a megadott e-mail címre, de a visszaigazolót a „Nevezések” menüpontban is le tudod tölteni

Ha a fiókodba belépve nemcsak magadat, hanem mást is nevezel, akkor az általad nevezett a saját e-mail címére kapja a visszaigazoló e-mailt.

Csapat nevezésekor csak a nevezést intéző kap visszaigazolást.

Fontos! Egyes levelező rendszerek (gmail, citromail,freemail)nem mindig a bejövő levelek fiókba teszik a visszaigazolókat, hanem promóciós alfiókba vagy a SPAM-ek közé. Kérjük ezeket a fiókokat is nézd át, ha esetleg nem érkezett meg a visszaigazolás.

iskolai nevezés

Kizárólag iskolai csoportok számára igénybe vehető kedvezmény (nem követelmény, hogy mindenki az iskola tanulója, dolgozója legyen). A nevezés minimum 10 fő esetén lehetséges.

Fussatok Velünk az új tanévben is!

A 2023/2024-es iskolai tanév elején az október 14-15-ére tervezett 38. SPAR Budapest Maraton Fesztivál különböző távjaira várjuk az iskolák nevezését.

A nevezéseket folyamatosan várjuk e-mailben 2023. szeptember 18-tól október 4-én délig. Kérjük, előzetesen küldjétek el az iskolai nevezési összesítőt, illetve a pólóméret összesítőt az alábbi e-mail címre: kollektiv@futanet.hu.

Az október 4-én, szerdán délig beérkező nevezések október 9-én, hétfőn és október 10-én kedden vehetők át a BSI nevezési irodájában (1138 Budapest, Váci út 152-158.) – családi futás, maratonka iskolai futam, illetve a 4*2 km és az 5 kilométeres táv.

Természetesen lehetőség van a leadott létszámon még október 10-éig változtatni, új nevezéseket leadni, azonban ezek a nevezők csak a helyszínen, a versenyközpontban kapják meg a pólót, rajtszámot.

A fizetés bankkártyával vagy készpénzben lehetséges az irodában.

A 300 fő feletti iskolai nevezéseknél a fent felsorolt távok pamutpólóit és rajtszámait október 11-e és 12-e folyamán kiszállítjuk az iskolába.

Mozgósítási verseny az iskolák között!
A főszponzor idén is 900 000 Ft értékben SPAR/INTERSPAR ajándékkártyával díjazza a legtöbb iskolai nevezőt hozó 6 budapesti, 3 agglomerációs és 3 vidéki iskolát:

 • I. helyezett iskolák: 100 000 Ft
 • II-III. helyezett iskolák: 75 000 Ft
 • budapesti IV.-V-VI. helyezett iskolák: 50 000 Ft

 

A SPAR Budapest Maraton Fesztivál szombati versenyszámai közül az időmérés nélküli eseményekre (Delma Maratonka iskolai futam 2,3 km – futva vagy gyalogolva, illetve S-BUDGET Családi Futás 1000 m) nem kell személyes nevezési lapot kitölteni, csak a póló összesítőre és a fedlapra rávezetni a létszámot, adatokat.

Az időmérős távokra (5 km-től 42 km-ig, a 4*2 km-es váltó) és a városi túrára nevezési lapot szükséges kitölteni. Az időmérős távokra leadott nevezések rajtszámai és pólói a helyszínen vehetők majd át – kivéve 4*2 km váltó és az 5 km. A városi túrára nevezés nem tartalmaz pólót!

Nevezzetek a tavalyi árakon!

A 38. SPAR Budapest Maraton Fesztivál távjaira a következő nevezési díjak érvényesek:

 

Iskolai nevezési díjak 38. SPAR Budapest Maraton Fesztivál

Táv

Határidő

Iskolai DIÁK nevezési díj

Iskolai FELNŐTT nevezési díj

 

 

Ft/fő

Ft/fő

Delma Maratonka 2,3 km (futva vagy gyalogolva is teljesíthető)

2023.09.18-2023.10.10.

1500

2000

S-BUDGET Családi Futás 1000 m

2023.09.18-2023.10.10.

1500

2000

Hervis Váltó 4×2 km

2023.09.18-2023.10.10.

1750

1750

Riska Minimaraton 5 km

2023.09.18-2023.10.10.

2000

2500

Alpro 10 km

2023.09.18-2023.10.10.

2500

3000

Budapest 150 városi túra (4 km, 11 km, 18 km) A nevezési díj a túrára pólót nem tartalmaz!

2023.09.18-2023.10.10.

900 Ft / fő
A nevezési díj a túrára pólót nem tartalmaz!

900 Ft / fő
A nevezési díj a túrára pólót nem tartalmaz!

 

A táblázatban nem jelzett távokra is lehet nevezni, de azoknak nincs egyedi kedvezményes ára, az a táv sávos nevezési díj táblázatából érhető el. Diákoknál az első diák ár, felnőtteknél az első alap ár.

Az időmérős távokra nevezettek egységesen a 4-es zónából indulhatnak. Ha ezen változtatni szeretnének, azt a helyszínen, a versenyközpontban tehetik meg.

A korábbi évekhez hasonlóan iskolai nevezés esetén a következő kedvezményeket tudjuk biztosítani: – a szervező tanár ingyenes indulása a választott távon
– minden 10. nevező után 1 nevező ingyenes indulása a választott távon

Nevezési dokumentumok:

Iskolai nevezési összesítő

Az iskolai nevezési összesítőt INNEN tudod letölteni.

Póló összesítő

A póló összesítőt INNEN tudod letölteni.

Chipes távok nevezési lapja (5-től 42 km-ig, illetve 4*2 km-es váltó), ), illetve városi túra nevezési lap:

A chipes táv nevezési lapját INNEN tudod letölteni.

Kérjük, a kitöltött táblázatokat október 4-ig küldd el nekünk e-mailben!

A 38. SPAR Budapest Maraton Fesztivál szombati tervezett időrendje:

 • 8:00 – Budapest 150 Városi Túra 18 km (rajt: Városháza), 11 km (rajt: Óbuda, Fő tér)
 • 9:00 – Alpro 10 km
 • 11:00 – Riska Minimaraton 5 km
 • 12:15 – S-BUDGET Családi Futás 1000 m
 • 13:30 – Hervis váltó 4*2 km
 • 14:30 – Budapest 150 Városi Túra 4 km (rajt: Városháza)
 • 14:45 – Delma Maratonka 2,3 km iskolai futam (futva vagy gyalogolva) I. futam

Az első 2000 előnevezést fogadjuk el az I. futamba.

 • 15:40 – Delma Maratonka 2,3 km iskolai futam (futva vagy gyalogolva) II. futam

Kérdés esetén a kollektiv@futanet.hu e-mail címen vagyunk elérhetőek!

Számlaigénylés

Az online kifizetett nevezésekről a rendszer automatikus számlát készít a felületen megadott névre és címre, és elküldi azt, az ott megadott e-mail címre.

Ha ezzel kapcsolatban kérdésed van, kérjük jelezd a nevezes@futanet.hu címen.

Céges átutalásos számla esetén kérjük olvasd el a NEVEZÉS/CÉGES NEVEZÉS menüpontban lévő tájékoztatót, ahol további információkat találsz.

Nevezési kedvezmények

A BSI majdnem minden eseményén és majdnem minden távján igénybe vehetsz kedvezményeket, amennyiben előnevezel. Alább felsoroljuk az összes kedvezményt, de jó, ha tudod, hogy nem minden egyes eseményen veheted ezeket igénybe. Hogy melyiket hol veheted igénybe, azt a nevezésidíj-táblázatból tudhatod meg: ha találsz összeget a kedvezmény oszlopában, akkor azon az eseményen azt a nevezési díjat igénybe veheted. A kedvezmények a versenyközpontban történő nevezés esetén már nem vehetők igénybe.

A következő kedvezményeket veheted igénybe az alábbi feltételekkel:

A közel 20%-os kedvezményt azok vehetik igénybe, akik rendelkeznek érvényes Spuri Aranykártyával. A virtuális kártyát automatikusan kapják azok a futóink, akik előző évben legalább 5 eseményen részt vettek, vagy 75 futókilométert teljesítettek a BSI eseményein. A részletes kiírás itt olvasható. A Spuri Aranykártyások minden év januárjában SMS-ben kapják meg a következő naptári év március 15-ig érvényes kártyát. A kártya más szolgáltatóknál illetve boltoknál is igénybe vehető. 

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

 • a kedvezményt csak a kártya tulajdonosa veheti igénybe,
 • nevezésnél a kártya számát és a nevet mindenképpen fel kell tüntetni a nevezési lapon.

A Spuri Aranykártyás kedvezménnyel megegyező közel 20%-os kedvezmény azon amatőr és profi futóklubok tagjainak jár, amelyek a BSI-vel szerződést kötöttek. A klub Aranykártyát kap (igény esetén többet is), mely jogosít a kedvezmény igénybevételére. Ez a kártya a Spuri Futóboltban is 6%-os kedvezményt jelent.

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

 • a kedvezményt csak a futóklub tagjai vehetik igénybe.
 • a klubtagok nevezéseit a klub vezető vagy megbízottja adhatja le.

Tanköteles korig (16 év) illetve azután érvényes nappali tagozatos diákigazolvánnyal rendelkezők vehetik igénybe. A diákok számára érvényes nevezési díj megegyezik a diákokra érvényes kollektív nevezési díjjal.

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

 • személyes nevezéskor (a BSI nagyobb és budapesti eseményein az információ sátorban) a diákigazolvány felmutatásával
 • amennyiben a nevezés online történt, a rajtcsomag felvételekor kell bemutatni (ennek hiányában a rajtszám nem vehető át)
 • csapatnevezés esetén is igénybe vehető akár úgy is, hogy a csapatból csak egy résztvevő diák. Természetesen a rajtszámfelvételkor be kell mutatni az érvényes diákigazolványt.
 • jogosulatlan kedvezmény igénybevétele esetén nevezési díj különbözetet kell fizetni

A kedvezmény igénybevételéhez a diákigazolványnak érvényesnek kell lennie az esemény napján. Ha még nem készült el a diákigazolvány, akkor a pótlására kiadott iskolalátogatási igazolás bemutatásával is átvehető a rajtszám. 

A nemzetközi diákigazolvány elfogadása: 

International Student Identity Card. Elfogadjuk, amennyiben a verseny napján érvényes. Minden 12. életévét betöltött nappali tagozatos, általános iskolában, középiskolában, főiskolán vagy egyetemen tanuló diák válthatja ki a világ 124 országában. 
Érvényessége: nincs matricázás semmi ilyesmi, egy kártya maximum 16 hónapig érvényes. A kiállítástól számított harmadik félév végéig. Az északi féltekén kiváltott igazolványok december 31.-ével járnak le, míg a délig féltekén kiváltott igazolványok március 31.-ével: 

International Youth Travel Card. NEM fogadjuk el. Minden 26 év alatti fiatal kiválthatja, függetlenül attól, hogy diák-e vagy sem: 

International Teacher Identity Card. NEM fogadjuk el. Ez a tanárokra vonatkozik és nem a diákokra: 

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

 • 2023-ban az 1958. január 1-je előtt születettek vehetik igénybe.

Azokon a versenyeken lehet igénybe venni, ahol lehetőség van egyéniben és váltóversenyen történő egyidejű indulásra (ugyanazon időpontban van az egyéni és váltóverseny rajtja). Mértéke minden esemény esetén egyedileg meghatározott, a nevezésidíj-táblázat „Váltótagkedvezmény”oszlopában található meg.

A kedvezmény igénybevételének feltételei:

 • személyes nevezésnél az egyéni és váltó nevezés egyidejű leadása esetén érvényes, online nevezésnél először az egyéni nevezést kell kifizetni, ezt követően írni a nevezes@futanet.hu-ra, kérelmezni a váltótag kedvezményt
 • csak a csapat első tagja veheti igénybe a kedvezményt

Szeretnénk minél többekkel megismertetni és megosztani a sport és a célba érés örömét. Többek között ezért is várjuk nagy szeretettel a fogyatékkal élőket, akik kedvező áron tudnak indulni eseményeinken.

2021-től a nevezés csak és kizárólag online történhet, személyes nevezésre nincs lehetőség.

A kedvezmény mértéke az adott sávos alap vagy ahol van indult már ár 30%-a.

Minden olyan fogyatékkal élő, aki már indult a Szervező Eseményén, regisztrációval kell rendelkeznie az online nevezési rendszerben.
Minden indulónál beállítjuk a kedvezmény kódot, amivel az eseményre nevezéskor megjelennek a kedvezményes árak

Kivétel:

 • A BSI virtuális és Instant eseményein nincs kedvezmény.

A kedvezményt SINOSZ-igazolvánnyal, MÁK-igazolvánnyal, látássérült igazolvánnyal vagy mozgáskorlátozottságot igazoló igazolvánnyal veheted igénybe.
Akik már neveztek korábban automatikusan megkapják a kedvezményre jogosító kódot.
Akik még nem neveztek, azok a regisztráció után az igazolvány másolatukat küldjék el a nevezes[@]futanet.hu címre és a kedvezményt beállítjuk nekik.

Fizetési módok

Bármelyik fizetési módot is választod, ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.

Természetesen a versenyeken az információs sátorban is előnevezhetsz készpénzért a későbbi eseményeinkre vagy vásárolhatsz a BSI által kínált termékekből.

 • Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard, Maestro bankkártyával vagy hitelkártyával fizethetsz a versenyeken az információs sátorban.
 • Dombornyomott hitelkártyával, dombornyomott bankkártyával, internetes bankkártyával (elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard) nemcsak személyesen fizethetsz, hanem igénybe veheted az online nevezést. Ne félj használni a kártyádat, az on-line fizetésnél egy biztonságos oldalon kell megadni adataidat.

Céges nevezés

Általános tudnivalók

A céges nevezésekre ugyanazok a sávos nevezési díjak érvényesek, mint magánszemélyekre.

A csapat minden tagja a rá eső nevezési díjat fizeti.

 • Alap: Az adott határidőre szóló kedvezmények nélküli ár.
 • 65 év feletti: Csak azok a nevezők látják, akiknek a megadott születési dátumuk függvényében a rendszer felajánlja.
 • Aranykártyás: Azoknál a nevezőknél látszik, akik teljesítették a kritériumokat és be van náluk állítva az megfelelő hozzáférés.
 • Indult már BSI eseményen: Minden olyan nevező látja, aki legalább egy BSI eseményen indult már.
 • Születésnapos ár:Csak azoknál a nevezőknél látszik, akiknek a verseny napján van a születésnapjuk.

Fizetési módok

Online nevezés esetén csak kártyás fizetésre van lehetőség.

Nevezés után a rendszer automatikusan kiállítja a számlát a megadott névre és címre és elküldi a kapcsolattartó e-mail címére.

Azok a cégek, akik nem tudják elszámolni a magán kártyáról történő fizetéseket, illetve a cég nem rendelkezik saját bankkártyával, lehetőségük van Virtuális egyenlegből nevezni. ( Minimun 10 főtől)
Ezeket a nevezéseket is az online rendszerbe kell leadni. Ennek részleteiről keresd kollégáinkat a nevezes@futanet.hu e-mail címen!

Nevezés online

Kizárólag azt a nevezést tekintjük online nevezésnek, amit a oldalra bejelentkezett felhasználó a nevezési folyamaton végighaladva úgy zár le, hogy azt online fizetésre alkalmas bankkártyával a fizetési felületen ki is fizeti.

Online nevezés esetén először regisztrálnod kell magadat az alábbi oldalon:

BSI ONLINE NEVEZÉS

Egyszer regisztrálsz, de a nevezéshez már elég lesz egy kattintás is. A kiválasztott versenyekhez a rendszer automatikusan felajánlja az aktuális nevezési díjat. Amint végeztél az összes nevezéssel, már csak a fizetés van hátra. A fizetés gombra való kattintás után a rendszer átvisz simplepay biztonságos oldalára, ahol kártyaszámod megadásával kifizetheted a nevezési díjat, díjakat. Fontos, hogy a bankkártya alkalmas legyen internetes fizetésre!
Ha a tranzakció végén azt látod, hogy Sikeres fizetés, és rövidesen kapsz egy visszaigazoló e-mailt a postaládádba, ez azt jelenti, hogy már neveztél is az eseményre.
Cég esetén a céges kapcsolattartó intézheti a nevezéseket a fiókjából, ugyanis lehetőség van adott személyes fiókjából mások nevezését is intézni. Sikeres fizetés után a személyek a megadott email címekre kapják meg a visszaigazolókat.

Figyelem!
Ha céges egyéni futó vagy csapat szeretne részt venni a Fut a cég sorozatban, nevezéskor minden esetben be kell írni a cég nevét.

Régi fiókok átváltása és megerősítése

Megújult a BSI online nevezési felülete. Az új felületen csak azokat lehet nevezni, akik már benne vannak az új online nevezési rendszerben.

 • Ha már korábban is volt nevezése, akkor át kell váltania a felhasználónevét az e-mail címére. Az átváltás menetéről az alábbi oldalon lehet olvasni:
 • Ha még nem volt nevezése, akkor regisztrálni kell a következő oldalon
 • Átváltás vagy regisztráció után be kell lépni a nevezési oldalra és ki kell tölteni az adatlapot a regisztráció véglegesítéséhez

Segítség a nevezés intézéséhez

Új regisztráció készítéséhez találsz segítséget az alábbi PowerPoint-ban: ITT

Nevezési folyamat regisztráció után
Egy kis segítség lépésről lépésre a PowerPoint-ban: ITT

Leadott nevezések megtekintése
Mindig vissza lehet kereseni, hogy kiket neveztél és milyen versenyekre. Erről ad tájékoztatást a következő PowerPoint: ITT

Csapattag módosítás
A csapattag módosításáról az online felületen is olvashatsz, de lépésről lépésre bemutatjuk itt is: ITT

Visszalépés

A visszalépésről az alábbi oldalon olvashatsz:

Visszalépés az eseménytől

GYIK – Összegyűjtöttünk pár fontos kérdést, a válaszokat a PowerPointban találod:

GYIK

Nevezési iroda elérhetőségei