nap
óra
perc
másodperc

Meghosszabbítottuk a Virtuális SPAR Budapest Maraton Fesztivált

Közzétéve:

Az óriási érdeklődésre való tekintettel további 1 hétre, azaz október 17-ig meghosszabbítottuk a Virtuális SPAR Budapest Maraton Fesztivál teljesítési határidejét!

 

Ha valamilyen oknál fogva nem tudsz részt venni az idei 36. SPAR Budapest Maraton Fesztiválon, lehetőséget biztosítunk, hogy virtuálisan teljesítsd a legnépszerűbb távok egyikét a Virtuális SPAR Budapest Maraton esemény keretében!

 

Az eseményre a nevezés október 17. éjfélig lehetséges, az eredmény feltöltésére pedig október 18. délig van lehetőség.

 

Teljesíthető távok:

  • Virtuális SPAR Budapest Maraton 42 km
  • Virtuális Regnum 30 km
  • Virtuális SPAR 14 km
  • Virtuális SPAR Verde 10 km
  • Virtuális Riska Minimaraton 5 km
  • Virtuális SPAR HAZAI.SZERETEM Maratonka 3 km

A helyszín természetesen most is szabadon választott. Szintidő nincs – itt nem kell tartani a záróbusztól. A táv teljesíthető futva, gyalog, sétálva, egy kikötés van, egy szakaszban, egy időméréssel kell teljesíteni.

 

ÚJDONSÁG, hogy az eseményen ingyenes indulásra is lehetőség van! Az ingyenesen résztvevők részére is biztosítjuk a letölthető egyedi, névre szóló rajtszámot – melyen 10%-os kedvezménykupon található, ami a Spuri Futóbolt webáruházában és szaküzleteiben beváltható október 24-ig -, a tájékoztató jellegű eredménylistát, valamint a letölthető, Facebookon megosztható oklevet.

 

Azok, akik nem az ingyenes részvételt választják, a fentebb ismertetetteken felül a csodaszép egyedi befutóérem a jutalmuk, amely megegyezik az idei normál Budapest Maraton befutóérmével és ami a teljesített távtól függően különböző méretű és feliratú.

 

Lehetőség van az esemény technikai futómezének megvásárlására is – a mezt a választott távra való nevezéskor tudod megrendelni, a kapcsolódó termékek közül kiválasztva, a profilodban.

 

Válaszd kedvenc távodat és teljesítsd a SPAR Budapest Maraton Fesztivált virtuálisan!

 

Eseményinformáció ▶️ https://bit.ly/info-virtual-bpmaraton
Nevezés ▶️ https://nevezes.futanet.hu/events/614

 

Virtuális SPAR Budapest Maraton Fesztivál