nap
óra
perc
másodperc

Légy Te a SPAR Budapest Maraton Fesztivál sztárja!

Közzétéve:

Legyél cuki vagy szuperhős, legyél bevállalós, őrült, sajnálatra méltó vagy csak egyszerűen tök vicces! Öltözz be, fuss jelmezben az esemény bármely távján, tűnj ki a tömegből, és nyerj!

Ki akarsz tűnni a szeptember 28-29-i hétvége harmincezer futója közül?

Új kihívást keresel magadnak a sokadik maratonodon?

Mosolyt szeretnél csalni futótársaid arcára a legnehezebb pillanatokban?

Szívesen szerepelnél a versenyről készült filmekben?

Szeretnéd, hogy szurkolóid könnyen felismerjenek a mezőnyben?

 

Ha a kérdések bármelyikére “igen” a válaszod, vedd komolyan javaslatunkat és fuss jelmezben a 34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál bármelyik távján!

Nem szabunk határt kreativitásodnak, szabadon szárnyalhat a fantáziád a jelmez megalkotásakor. Külön értékeljük a jelmezes egyéni futókat és a párosban, vagy váltóban indulókat, ha minden váltótag jelmezben fut.

A részvétel egyszerű. A versenyed rajtja előtt készített rajtszámos, jelmezes fotódat -váltók esetében minden tag szerepeljen a képen- oszd meg a verseny közösségi oldalán, vagy instagramon a #budapestmaraton és #maratonjelmezben hashtagekkel neved feltüntetésével, majd teljesítsd maskarában a távot. (Szívesen látunk olyan fotókat is, amelyek a jelmezkészítés mozzanatait örökítik meg.)

A versenyt követően közösségi oldalunkon szavazásra bocsátjuk a beérkezett fotókat és a legtöbb szavazatot kapott három jelmezest díjazzuk.

Az ő jutalmuk – és most kapaszkodj meg! – 3-2-1 db a BSI 2020-as versenyein felhasználható szabadon választott egyéni nevezés.