nap
óra
perc
másodperc

Közösségi futások az „együttkészüléshez”

Közzétéve:

Szeretnénk ha minél több kellően felkészült hazai futó választaná a szeptember 29-i 34. SPAR Budapest Maratont az év célversenyének. Ez a cél – a maraton teljesítése – csak jól megtervezett, következetes felkészüléssel érhető el, melyben a kellő mennyiségben begyűjtött km-ek mellett helyet kell kapnia a minőségi munkának is.

A felkészülés második szakaszában szükségesek a “hosszú” futások, amiket jobb társaságban teljesíteni. Az edzések monotonitását időnként meg kell törni valamilyen módon: a szokott futóterep megváltoztatásával, csoportos futással, “sorstársakkal” való találkozással és olyan eseményekkel amelyek szinten tartják az eltökéltséget, sikerélményt nyújtanak.

 

BSI Futónagykövetei országszerte szerveznek szeptemberben olyan közösségi futásokat, amelyek távjai jól illeszkednek akár egy “első bálozó” maratonista felkészülésének utolsó szakaszához is. Ezek NEM VERSENYEK, tehát mindenki nyugodtan futhat a saját tempójához leginkább közelálló társasággal. Ezeken a futásokon ingyenesen vehetsz részt, sőt hívhatod barátaidat is! Találjatok magatoknak új futótársakat, ismerkedjetek meg izgalmas futóterepekkel és készüljetek együtt!

Augusztus közepétől folyamatosan bővülő listánkból itt keresheted meg a hozzád legközelebbi, vagy a számodra legszimpatikusabb helyszínt és időpontot és csatlakozhatsz lelkes futónagyköveteink közösségi futásaihoz!

szeptember 1. vasárnap

szeptember 8. vasárnap

szeptember 13. péntek

szeptember 14. szombat

szeptember 15. vasárnap

szeptember 17. kedd

szeptember 18. szerda

szeptember 20. péntek

szeptember 21. szombat

szeptember 22. vasárnap