nap
óra
perc
másodperc

díjazzuk a hagyományt

budapest maraton jubileumi futók klubja

A Budapest Nemzetközi Maraton® 25. és a maratoni futás 2500. jubileuma alkalmából a BSI 2010-ben megalapította a Budapest Maraton®Jubileumi Futók Klubját.

Ki lehet tagja a klubnak?

A klubnak tagja lehet minden olyan futó, aki legalább 10 alkalommal teljesítette a Budapest Nemzetközi Maratont®. A teljesítések számát a befutóidők alapján az adatbázisunkban vezetjük. Aki legalább 10x-es teljesítőként nem találja magát a klubtagok listáján (lejjebb), kérjük a hiányzó év oklevelével vagy eredménylistájával igazolhatóan jelezze a hiányt a versenysorozat@futanet.hu címen.

Miért jó klubtagnak lenni?

A Budapest Maraton® Jubileumi Futók Klubja számos kedvezményt és ajándékot biztosít tagjainak:

 • díszoklevél: a 10. teljesített Budapest Maraton® után egy jubileumi oklevelet kap a futó.
 • minden további ötödik (15., 20., 25., 30.) teljesítés után újabb oklevelet adunk a teljesítőknek. Az okleveleket a teljesítés napján, a befutó után a versenyközpontban lehet átvenni.
 • technikai futómez: a klubtagság elérésekor ajándékba adunk egy, a klub logójával ellátott technikai futómezt, rajta a teljesítések számával. Minden további 5. jubileum alkalmával újabb technikai futómezt ajándékozunk a teljesítések számával. A futómez az oklevéllel együtt vehető át, a verseny befejezése után a Versenyközpontban   
 • egyedi rajtszám: a klubtagok a tagság elérése után egy állandó, egyedi színű rajtszámot kapnak minden Budapest Nemzetközi Maratonra®.  A szám nem szabadon választható, azt a BSI adja.
 • Minden klubtag hátrajtszám viselésére is jogosult, melyen a teljesített Budapest Nemzetközi Maratonok® száma szerepel. Az egyedi rajtszám és a hátrajtszám csak előnevezés esetén igényelhető, valamint az oklevelet és a futómezt is csak előnevezés esetén tudjuk az adott versenyre elkészíteni. Megértéseteket köszönjük!
 • indulási lehetőség a BSI vendégeként: minden 5. jubileumot követő évben egy szabadon választott BSI által rendezett félmaratonon vagy a novemberi Balaton Maratonon vendégül látunk.
 • nevezési kedvezmény a teljesítések számától függően: a klubtagok jelentős nevezési kedvezményeket* kapnak a Budapest Nemzetközi Maraton® nevezési díjából:
  • 10-14 teljesítés esetén 25%
  • 15-19 teljesítés esetén 50%
  • 20-24teljesítés esetén 75%
  • 25- teljesítéstől 100%

*=A teljesítések számától függő nevezési kedvezményre online nevezéskor felhasználható kupont a jogosultak megtalálják a nevezes.futanet.hu oldalra belépve a profiljuk „Kuponok” menüpontjában.

Ellenőrizd a teljesítéseid számát az online nevezési rendszerben!

Ha már legalább 5 teljesítésnél tartasz, bekerülsz a jelöltek táblájába, és az online nevezési rendszerbe belépve ellenőrizheted, hogy hány teljesítésedet tartjuk nyilván, milyen messze vagy a tagságtól, illetve hogy mi az állandó rajtszámod, ha már klubtag vagy.
Az online nevezési rendszerben látható adataid közvetlenül az adatbázisból jönnek, ezért aktuálisabbak, mint a lent látható Excel-listák, amelyeket csak időszakosan tudunk frissíteni. Ha ott a helyes adatokat látod, akkor nincs szükség reklamációra!
A részleteket itt láthatod.

Listák: