nap
óra
perc
másodperc

már a nevezéskor lehetsz jótékony futó

jótékonyság

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok szép eredményeket hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

A 38. SPAR Budapest Maraton Fesztivál jótékonysági termése 15,3 millió Ft volt. Te is tehetsz azért, hogy 2024-ben legalább ekkora összegű támogatás találjon gazdára!

 

Bátor Tábor Élménykülönítmény

Csinálj sportot a jótékonyságból! A Bátor Tábor programjai révén évente 3000 súlyosan beteg gyereknek és családjának nyújt életre szóló élményeket, ad erőt a gyógyuláshoz.

SUHANJ! Alapítvány

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Ők működtetik hazánk első integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst, aminek bővítése most folyik.

Szent márton gyermekrohamkocsi

A súlyos, kritikus állapotú kisgyermekek sürgősségi ellátása speciális felszerelést és szaktudást igényelnek. A Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat gyermekmentői 23 év alatt több mint 55.000 esetben segítettek a bajba jutott gyermekeken. Évente körülbelül 4800 esetet látnak el speciális járműveik az Országos Mentőszolgálat kötelékében. A SPAR Budapest Maratonon a Gyermekrohamkocsi Futónagykövetei életmentő mobil eszközök megvásárlására gyűjtenek adományokat.