Jótékonyság

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok szép eredményeket hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

 

Tavaly a 36.SPAR Budapest Maraton jótékonysági termése 20,2 Millió Ft volt, tegyünk érte közösen, hogy idén is hasonló nagyságrendű adomány gyűlik össze.

 

Megújult online nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyekre történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt “jótékonysági terméket” amit bekattintva 1000 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A “jótékonysági termékek” nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 37.SPAR Budapest Maraton Fesztivál versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

 

KÉK VONAL GYERMEKKRÍZIS ALAPÍTVÁNY

Rajtad is múlik, hogy minden bántalmazott gyerek meghallgatást és segítséget kapjon! Támogasd ingyenes, éjjel-nappal elérhető Lelki-segélyvonaluk működését!

Támogatom az Alapítványt>>>

 

A “ZÁSZLÓS MARATONISTÁVAL” A MEZŐCSÁTI OVISOKÉRT

Ferge István -kezében két zászlóval- eddig 23 országban 43 maratont futott, legtöbbször adománygyűjtő futóként teljesítve a klasszikus távot. István a 10. Budapest Maratonját készül lefutni október 9-én. Ebből a jubileumi alkalomból a Mezőcsáti Napocska Óvoda számára gyűjt adományokat sporteszközök vásárlásához. Segítsünk neki abban, hogy a kisváros ovisai egészségesebbek, sportosabbak, vidámabbak lehessenek!

Támogatom az ovisok sporteszköz beszerzését>>>

 

 

A SPAR a futófesztiválon is együttműködik stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal. A SPAR a maratoni standja teljes bevételét ebben az évben is nekik ajánlja fel.

A Bátor Tábor programjai révén évente 3000 súlyosan beteg gyereknek és családjának nyújt életre szóló élményeket, ad erőt a gyógyuláshoz.

Jótékonysági sportközösségük, az Élménykülönítmény tagjai különböző kihívások vállalásával segítenek mosolyt csalni a Bátrak arcára.

Csatlakozz a versenyen induló „lilapólósok” szupercsapatához vagy kilométereik jelképes örökbe fogadásával támogasd Te is a Bátor Tábort!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel.  20 év, több mint 50.000 bajba jutott kis betege ellátása hazánk egyetlen “mobil gyermek intenzív osztályában”. Legyél Te is a Gyermekrohamkocsi csapatának tagja! Adományoddal támogass minket, a Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteit -ezen az eseményen tizenegyen vagyunk- segítsük együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Ők működtetik hazánk első -immár kibővített- integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz! 

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Keresd az Ökumenikus Segélyszervezet sátrát a szombati versenynapon és adományoddal támogasd a Kapaszkodó programját, melynek keretében évente több ezer hátrányos helyzetű gyermek kap esélyt a felzárkózásra fejlesztő foglalkozásokon keresztül. Ha nem tudsz ott lenni a versenyen akkor online is SEGÍTHETSZ ADOMÁNYODDAL>>>