Jótékonyság

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok szép eredményeket hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

 

Tavaly a 33.SPAR Budapest Maraton jótékonysági termése csaknem 26,2 millió Ft volt, tegyünk érte közösen, hogy idén is hasonló mértékű segítség találjon gazdára.

A játék minden gyermeknek jár 

A SPAR a futófesztiválon is együttműködik stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal, közösen támogatják az “Ide hozzuk a játszóteret!” programot. A szervezet mozgó játszóterei az ország több mint 300 kistelepülésére viszik el a játék örömét, hogy a legszegényebb családok gyermekei is megismerhessék azt. A SPAR a maratoni standja teljes bevételét ebben az évben is a játszótér-program támogatására ajánlja fel.


Újra mesekönyv-gyűjtés

A futófesztiválon a SPAR és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat idén is közösen gyűjt mesekönyveket a rászoruló gyermekeknek. A szervezők a SPAR standja melletti Máltai sátorhoz várják a már nem használt, jó állapotú mesekönyveket mindenkitől, aki megteheti, hogy segítsen.

2018-ban a Bátor Tábor 1500 daganatos és krónikusan beteg gyereket és hozzátartozót fogadott, hogy gyógyító élményeken keresztül megváltoztassa az életüket. Az Élménykülönítmény sportolói ennek a változásnak a részei. A versenyen induló sok-sok jótékony futójuk kilométerei jelképes örökbe adásán keresztül gyűjt adományokat a Bátor Tábor Alapítványnak. Céljuk 7,5 millió Ft összegyűjtése. Támogasd őket Te is! 

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A Csodalámpa Alapítvány jótékony sportolói a Csodabogarak a beteg gyerekek álmaiért futnak.A Csodalámpa Alapítvány az elmúlt 14 év alatt közel 3000 életveszélyes betegségben szenvedő gyermekek kívánságát teljesítette. A szervezetet támogató jótékony sportoló Csodabogarak szeptember 28-29-i futásukkal szeretnének minél több kisgyermeknek örömet szerezni azzal, hogy valóra váltják az álmukat.

Csatlakozz és adományozz, hogy minél előbb teljesülhessenek a gyermekálmok!

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel.  20 év, több mint 50.000 bajba jutott kis betege ellátása hazánk egyetlen “mobil gyermek intenzív osztályában”. Legyél Te is a Gyermekrohamkocsi csapatának tagja! Adományoddal támogass minket, a Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteit, segítsük együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány 25 éve biztosít a bajba jutott gyermekek és fiatal felnőttek, illetve családjuk számára gyorsan elérhető, magas szakmai színvonalú segítséget. Az alapítvány meghatározó szolgáltatása 0-24 órában hívható, minden hálózatból ingyenesen elérhető Lelki-segély vonal. A segélyvonal működéséhez 50 képzett önkéntes járul hozzá.Hisszük és valljuk, hogy a gyerekek biztonsága mindannyiunk felelőssége! Mi 25 éve segítjük a bajban lévő gyerekeket, és most te is beszállhatsz!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Az alapítvány elsősorban gyógyult daganatos betegeket, kivételes esetekben kezelés alatt álló betegeket és hozzátartozóikat szeretné sportélménykehez juttatni, a felkészülés és verseny alatt célt és energiát adni, kis közösségeket formálni. Ezen a versenyen Futónagyköveteink gyűjtéséből, a sportolók általa felajánlott relikviák eladásából, támogató művészeink és támogatóink adományaiból az Országos Onkológiai Intézet eszközparkját kívánjuk bővíteni

AZ ALAPÍTVÁNY KÖZÖSSÉGI OLDALA >>>>

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet, hanem arról szól, hogy még tart! Alapítványunk missziója a daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családtagok lelki támogatása. Csatlakozz Te is a Nárcisz Futókörbe, fuss velünk és gyűjts adományt a gyógyíthatatlan rákbetegek méltó ápolására. Várjuk egyének, baráti társaságok, céges csapatok, jelentkezését.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ!

Segítsd futással a Tűzoltó utcai Gyermekklinika daganatos és leukémiás betegeinek gyógyulását! Csatlakozz az Őrzők Alapítvány futónagyköveteihez és fusd le velünk a választott távodat!Jó ügyünk támogatásával most egy egy PHILIPS Respironics Cough Assist E70 köhögtetőgép készletet, amely a légúti váladék felköhögésére önállóan képtelen beteg gyermekek köhögésének asszisztálására alkalmas készülék. Ha nem futsz, gyere és szurkolj az Őrzők csapatának vagy támogass minket önkéntesként!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Ők működtetik hazánk első -immár kibővített- integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz! 

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Magyarországon minden századik gyermek szívhibával születik.

„A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány 1991-es alakulása óta átlagosan évi 20-30 millió Ft-tal járul hozzá a szívbeteg gyermekek gyógyításához.

 

Adományoddal támogasd „A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány futónagyköveteit, hogy  az elmúlt évtizedekhez hasonlóan, az Alapítvány olyan eszköz beszerzéséhez tudjon anyagi hátteret biztosítani, ami segíti a Gyermekszív Központ európai színvonalon tartását.

 

Az Alapítvány az összegyűjtött összeget egy 12 elvezetéses EKG készülék és infúziós pumpák megvásárlására fogja fordítani.

Támogasd őket Te is!

 

Hogyan adományozhatsz?

Az általad választott összeget, kérjük, utald át „ A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány számlaszámára:

 

Budapest Bank 10102086-14544002-00000006

A közleményben írd oda, hogy  “Igazságügyi Minisztérium”.

 

 

Az Igazságügyi Minisztérium 7 csapattal indul a 34. SPAR Budapest Maraton versenyen. A mottónk: „Nagyobb boldogság adni, mint kapni.”

 

Mi futjuk a kilométereket, miközben Te életet menthetsz!

 

Adományoddal támogasd Te is egy 12 elvezetéses EKG készülék és  infúziós pumpák beszerzését „A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány számára!

 

Miért vállaljuk mindezt?

Az Igazságügyi Minisztérium munkatársai számára fontos az egészséges életmód és a mozgás öröme, amely akkor nyer igazán értelmet, ha ezzel másokon is segíthetünk.

A támogatás a szívbetegségben szenvedő gyermekek számára nélkülözhetetlen, hiszen ezzel olyan orvosi segítséghez juthatnak, amellyel egy lépéssel közelebb kerülnek a gyógyuláshoz.

 

Adószám: 19661964-1-43

 

„A Szívbeteg Gyermekek Védelmében” Alapítvány munkáját egyéb módon is támogathatod,

http://gyermeksziv.hu/

 

de ha bármilyen más adományod lenne, kérjük, vedd fel velük a kapcsolatot.

 

Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézet, Gyermekszív Központ

1096 Budapest, Haller utca 29.

Telefon: +36 1 215 1220 / 434 mellék

szivbgyermek@gmail.com