Jótékonyság

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok szép eredményeket hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

 

Tavaly a 35.SPAR Budapest Maraton jótékonysági termése 5,7 millió Ft volt, tegyünk érte közösen, hogy idén sokkal több adomány gyűljön össze.

A SPAR a futófesztiválon is együttműködik stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal. A SPAR a maratoni standja teljes bevételét ebben az évben is nekik ajánlja fel.

A Bátor Tábor programjai révén évente 3000 súlyosan beteg gyereknek és családjának nyújt életre szóló élményeket, ad erőt a gyógyuláshoz.

Jótékonysági sportközösségük, az Élménykülönítmény tagjai különböző kihívások vállalásával segítenek mosolyt csalni a Bátrak arcára.

Csatlakozz a versenyen induló „lilapólósok” szupercsapatához vagy kilométereik jelképes örökbe fogadásával támogasd Te is a Bátor Tábort! Ezen az eseményen 19 adománygyűjtő futójuk összesen 3,5 millió Ft összegyűjtését célozta meg.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel.  20 év, több mint 50.000 bajba jutott kis betege ellátása hazánk egyetlen “mobil gyermek intenzív osztályában”. Legyél Te is a Gyermekrohamkocsi csapatának tagja! Adományoddal támogass minket, a Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteit -ezen az eseményen tizenegyen vagyunk- segítsük együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A hospice nem arról szól, hogy elmúlik az élet, hanem arról szól, hogy még tart! Alapítványunk missziója a daganatos betegek életminőségének javítása, a fájdalomcsillapítás és a családtagok lelki támogatása. Csatlakozz Te is a Nárcisz Futókörbe, fuss velünk és gyűjts adományt a gyógyíthatatlan rákbetegek méltó ápolására. Várjuk egyének, baráti társaságok, céges csapatok, jelentkezését.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ!

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Ők működtetik hazánk első -immár kibővített- integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz! 

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Az ADRA Adventista Fejlesztési és Segély Alapítvány egy világszéles hálózat tagjaként a SUNCEP program keretében a kenyai Migori megyében fogyatékkal élő vagy mentális problémákkal küzdő gyermekeknek segít előteremteni az iskolába járás költségeit. Támogasd adományoddal azokat, akik elé fizikai állapotuk és társadalmi környezetük olyan akadályokat gördít, melyet segítség nélkül nem tudnak legyőzni! Atlétáink értük futnak!

TÁMOGASD CÉLJAIKAT!>>>

 

Toggle tartalom