Jótékonyság

A BSI 2008 óta rendszeresen áll rendezvényein szervezőként és támogatóként jótékony célok mellé, így adva teret a sokszor csak szunnyadó adakozó szándéknak. Az elmúlt évek elkötelezett szervező munkája és persze a Ti fogékonyságotok, segítő szándékotok szép eredményeket hozott ezen a területen. Ezután is arra törekszünk, hogy az általunk szervezett futóversenyeknek szerves része legyen a jótékonyság, mert hiszünk az összefogás és a futótársadalom erejében.

 

A 37. SPAR Budapest Maraton jótékonysági termése 11,7 Millió Ft volt, tegyünk érte közösen, hogy idén is hasonló nagyságrendű adomány gyűlik össze.

 

Nevezési rendszerünk egy új, egyszerű adományozási forma bevezetését tette lehetővé. A versenyszámokra történő nevezéskor a rendszer automatikusan feldob egy vagy több, az adott versenyszámhoz általunk rendelt „jótékonysági terméket” amit bekattintva 1500 Ft-tal támogathatsz, a kosaradba tehetsz és kifizethetsz a nevezéssel együtt. Az alap összeg többszörözhető, mint egy webáruházban, ha egy termékből több db-ot veszel. A „jótékonysági termékek” nevezéstől függetlenül, önállóan is vásárolhatók. A BSI az akció végén támogatás-közvetítőként az így összegyűlt teljes összeget átutalja a kedvezményezett szervezetnek.

A 38. SPAR Budapest Maraton Fesztivál versenyszámaira történő nevezéskor -de akár nevezéstől függetlenül is- a következő jótékony célokat támogathatod adományoddal:

 

  • A KórházSuli Alapítvány támogatása

A sport célt, kitartást, motivációt ad – a KórházSulinál is ezen dolgozunk, hogy a beteg gyerekeknek legyenek céljaik, aktívak maradjanak, visszanyerjék magabiztosságukat, és visszatérhessenek a betegség előtti életükbe.

Támogatom az Alapítványt>>>

 

  • Adjunk esélyt a rászoruló gyerekeknek!

Adományoddal az Ökumenikus Segélyszervezet „Kapaszkodó” programját támogathatod, melynek keretében évente 20 helyszínen 3000 hátrányos helyzetű gyermek kap esélyt a felzárkózásra ingyenes fejlesztő foglalkozásokon keresztül. Nyújtsunk együtt kapaszkodót a rászoruló gyerekeknek!

Támogasd a Kapaszkodó programot!>>>>

 

  • Legyen a nehéz sorsú kárpátaljai gyermekeknek is sportcipője!

Az Egy vérből vagyunk Alapítvány a gyermekotthonokban élőket segíti. A támogatásból két kárpátaljai otthonban nevelkedő 130 gyermek számára szeretnénk sportcipőt venni.

Támogatom a sportcipő vásárlási programot>>>

A SPAR a futófesztiválon is együttműködik stratégiai partnerével, a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal.

A Bátor Tábor programjai révén évente 3000 súlyosan beteg gyereknek és családjának nyújt életre szóló élményeket, ad erőt a gyógyuláshoz.

Jótékonysági sportközösségük, az Élménykülönítmény tagjai különböző kihívások vállalásával segítenek mosolyt csalni a Bátrak arcára.

Csatlakozz a versenyen induló „lilapólósok” szupercsapatához vagy kilométereik jelképes örökbe fogadásával támogasd Te is a Bátor Tábort!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A súlyos, életveszélyes állapotú csecsemők és kisgyermekek ellátása különleges, magas szintű szakmai és technikai felkészültséget igényel.  20 év, több mint 50.000 bajba jutott kis betege ellátása hazánk egyetlen „mobil gyermek intenzív osztályában”. Legyél Te is a Gyermekrohamkocsi csapatának tagja! Adományoddal támogass minket, a Gyermekrohamkocsi Futónagyköveteit -ezen az eseményen tizenegyen vagyunk- segítsük együtt a Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat munkáját!

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

A SUHANJ! sportprogramokat szervez látás- és mozgássérültek számára, önkéntesei közösen indulnak futó-, úszó és triatlon versenyeken fogyatékkal élő résztvevőkkel, több sportágban tart heti rendszerességű edzéseket, valamint figyelemfelhívó akciókat és szemléletformáló programokat szervez. Ők működtetik hazánk első -immár kibővített- integratív edzőtermét, a SUHANJ! Fitnesst.

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>

Az UNICEF rendkívül sokféle eszközzel segíti a világ kevésbé szerencsés régióiban élőket, hogy tiszta ivóvízhez jussanak, illetve teszi ugyanezt természeti katasztrófák és háborús helyzetek esetén. A víz élet! Segíts, hogy mindenkinek jusson tiszta ivóvíz! 

CSATLAKOZZ, VAGY ADOMÁNYOZZ! >>>>