Fut a színház

Ahol a futólélek és a művészlélek eggyé válhat

Egy év kényszerszünet után tizedik  alkalommal hirdetünk külön versenyt a színházi világ (hazai és határon túli magyar színházak, színészek, bábszínházak, táncegyüttesek, színházi szakemberek, színházi fesztiválok, színikritikusok, filmsorozatok, színházi szerzők) képviselőiből álló futóváltók számára október 9-10-én Magyarország egyik legnagyobb szabadidősport rendezvényén.

A Futófesztivál mindkét napján kínálunk egy-egy váltóversenyt a Fut a színház programban művészeinknek.

 

Rajt/cél/versenyközpont: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campusnál

Október 9. szombat, rajt időpontja: 11:50

Elnökségi Váltó (4×2 km) egy kellemes táv azoknak, akik még nem vállalkoznak nagyobb kihívásokra, de szívesen belekóstolnak egy futóverseny hangulatába.

Október 10. vasárnap, rajt időpontja: 9:00

Az elszántabbaknak a klasszikus 4 fős maratonváltót ajánljuk a Tolle UHT Maratonstafétán. Itt a csapattagok egymást váltva 11,2 – 13,5 – 10,1 – 7,4 km-es szakaszokat futnak. Az első futó lehet egyéni maratonista is, hiszen ez a versenyszám együtt rajtol, és azonos útvonalon halad a fővárosunk legszebb pontjait érintő maratoni mezőnnyel.

Útvonaltérkép váltóhelyekkel ITT>>>>

Egy intézményből több csapatot is szívesen látunk mindkét napon.

Képviseld a színházi szakmát a futás ünnepén – a közönségsiker garantált!

Az útvonalon végig zeneszó kísér, a célban sok ezer lelkes szurkoló tapsa vár, mindez fővárosunk világszép “kulisszái” előtt. 2019-ben 29 színházi csapat versengett egymással, a média érdeklődésétől kísérve.

2019-ben a színházi verseny résztvevői a Papageno Varázsfutoda Kupa muzsikus futóival együtt vehették át megérdemelt díjaikat a Nemzeti  Táncszínházban rendezett eredményhirdetésen. Terveink szerint a kategória díjkiosztóját 2021-ben az Operaház Eiffel Műhelyházában tarthatjuk november közepén.

Fuss és jótékonykodj!

A Fut a színház verseny csapatai által befizetett jótékonysági nevezési díjak nettó összegével ebben az évben a Jurányi Ház munkáját támogatjuk.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

A futás sorrendjében kitöltött nevezési lapot küldd el a lakatos.istvan@futanet.hu címre, fizesd be a csapatonként 10 000-, (szombati SPAR 4×2 km-es váltó), vagy 28 000 Ft-os (vasárnapi SPAR Maratonstaféta) jótékonysági nevezési díjat, majd fuss egy jót a színházadért kollégáiddal!

Nevezési határidő: október 5.

SZOMBATI (V4 Váltó, 4×2 km) LETÖLTHETŐ NEVEZÉSI LAP >>>

VASÁRNAPI (Tolle UHT Maratonstaféta) LETÖLTHETŐ NEVEZÉSI LAP >>>

A NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSÉNEK MÓDJAI >>>

ÍGY KÉRHETSZ ÁFÁS SZÁMLÁT >>>

Minden kérdésedre válaszolunk: 20/375-1829, lakatos.istvan@futanet.hu