nap
óra
perc
másodperc

Fut a színház 2019-ben is

Közzétéve:

AHOL A FUTÓLÉLEK ÉS A MŰVÉSZLÉLEK EGGYÉ VÁLHAT

 

Kilencedik  éve hirdetünk külön versenyt a színházi világ (hazai és határon túli magyar színházak, színészek, bábszínházak, táncegyüttesek, színházi szakemberek, színházi fesztiválok, színikritikusok, filmsorozatok, színházi szerzők) képviselőiből álló futóváltók számára szeptember 28-29-én Magyarország egyik legnagyobb szabadidősport rendezvényén.

A Futófesztivál mindkét napján kínálunk egy-egy váltóversenyt a Fut a színház programban művészeinknek.

 Rajt/cél/versenyközpont: Pázmány Péter sétány, az ELTE Lágymányosi Campusnál

Szeptember 28. szombat, rajt időpontja: 15:00

SPAR 4×2 km váltó egy kellemes táv azoknak, akik még nem vállalkoznak nagyobb kihívásokra, de szívesen belekóstolnak egy futóverseny hangulatába.

Szeptember 29. vasárnap, rajt időpontja: 9:00

Az elszántabbaknak a klasszikus 4 fős maratonváltót ajánljuk a Tolle UHT Maratonstafétán. Itt a csapattagok egymást váltva 9 – 12,4 – 8,6 – 12,2 km-es szakaszokat futnak. Az első futó lehet egyéni maratonista is, hiszen ez a versenyszám együtt rajtol, és azonos útvonalon halad a fővárosunk legszebb pontjait érintő maratoni mezőnnyel.

Egy intézményből több csapatot is szívesen látunk mindkét napon.

Képviseld a színházi szakmát a futás ünnepén – a közönségsiker garantált!

Az útvonalon végig zeneszó kísér, a célban sok ezer lelkes szurkoló tapsa vár, mindez fővárosunk világszép “kulisszái” előtt. Tavaly 28 színházi csapat versengett egymással, a média érdeklődésétől kísérve.

Tavaly a színházi verseny résztvevői a Papageno Varázsfutoda Kupa muzsikus futóival együtt vehették át megérdemelt díjaikat a Müpában rendezett eredményhirdetésen. Terveink szerint a kategória díjkiosztóját idén a  Nemzeti Táncszínház vadonatúj épületében tartjuk október közepén.

Fuss és jótékonykodj!

A Fut a színház verseny csapatai által befizetett jótékonysági nevezési díjjal ebben az évben is a Bajor Gizi Színészmúzeumot támogatjuk.

Felkeltettük az érdeklődésedet?

A futás sorrendjében kitöltött nevezési lapot küldd el a vendegnevezes@futanet.hu címre, vagy hozd be személyesen a BSI-be (1138 Budapest, Váci út 152-156.,az M3 Forgách utcai megállója mellett), fizesd be a csapatonként 10 000-, (szombati SPAR 4×2 km-es váltó), vagy 28 000 Ft-os (vasárnapi Tolle UHT Maratonstaféta) jótékonysági nevezési díjat, és fuss egy jót a színházadért kollégáiddal!

Nevezési határidő: szeptember 20.

SZOMBATI (SPAR 4×2 km-es váltó) LETÖLTHETŐ NEVEZÉSI LAP >>>

VASÁRNAPI (Tolle UHT Maratonstaféta) LETÖLTHETŐ NEVEZÉSI LAP >>>

A NEVEZÉSI DÍJ BEFIZETÉSÉNEK MÓDJAI >>>

ÍGY KÉRHETSZ ÁFÁS SZÁMLÁT >>>

Minden kérdésedre válaszolunk: 20/375-1829, lakatos.istvan@futanet.hu