Fizetési módok

Bármelyik fizetési módot is választod, ne felejtsd el, hogy azért a nevezési díjért nevezhetsz, ami a befizetés napján érvényes.

  • Készpénzben akkor fizethetsz, ha eljössz hozzánk a BSI irodájába (1138 Budapest, Váci út 152-156.). Az M3-as metró Forgach utcai megállójánál szállj le, és a McDonald’s-szal szemben megtalálod a BSI vöröstéglás épületét, melynek a földszintjén van a nevezési iroda. Itt találsz minket

Természetesen a versenyeken az információs sátorban is előnevezhetsz készpénzért a későbbi eseményeinkre vagy vásárolhatsz a BSI által kínált termékekből.

  • Visa, Visa Electron, MasterCard, MaestroCard, Maestro bankkártyával vagy hitelkártyával fizethetsz a BSI irodájában (1138-Budapest, Váci út 152-156.) vagy a versenyeken az információs sátorban.
  • Dombornyomott hitelkártyával, dombornyomott bankkártyával, internetes bankkártyával (elfogadott kártyatípusok: Visa, MasterCard) nem csak személyesen fizethetsz, hanem igénybe veheted az online nevezést. Ne félj használni a kártyádat, az on-line fizetésnél egy biztonságos oldalon kell megadni adataidat.
  • BSI ajándékutalvánnyal fizethetsz a BSI irodájában (1138 Budapest, Váci út 152-156.), vagy a versenyeken az információs sátorban. Fontos, hogy az utalvány még érvényes legyen. Amennyiben ezektől eltérő módon (online) kívánod felhasználni utalványodat, úgy egyeztetés céljából kérünk, hogy hívd kollégáinkat a nevezési irodán.
  • OTP, MKB és K&H SZÉP kártyával fizethetsz a BSI irodájában, (1138 Budapest, Váci út 152-156.) vagy egyes eseményeinken az INFO sátorban az elkövetkezendő eseményeinkre. Online fizetés SZÉP kártyával nem lehetséges. Nevezési díj fizetésénél a szabadidő alszámlán lévő egyenleget tudod felhasználni.