Felkészülési közösségi futások

Szeretnénk ha minél több kellően felkészült hazai futó választaná Magyarország legnépszerűbb maratonját az év célversenyének. Ez a cél – a maraton teljesítése – csak jól megtervezett, következetes felkészüléssel érhető el, melyben a kellő mennyiségben begyűjtött km-ek mellett helyet kell kapnia a minőségi munkának is. A felkészülés második szakaszában szükségesek a “hosszú” futások, amiket jobb társaságban teljesíteni. Az edzések monotonitását időnként meg kell törni valamilyen módon: a szokott futóterep megváltoztatásával, csoportos futással, “sorstársakkal” való találkozással és olyan eseményekkel amelyek szinten tartják az eltökéltséget, sikerélményt nyújtanak.

 

A BSI Futónagykövetei országszerte szerveznek szeptemberben olyan közösségi futásokat, amelyek távjai jól illeszkednek akár egy “első bálozó” maratonista felkészülésének utolsó szakaszához is. Ezek NEM VERSENYEK, tehát mindenki nyugodtan futhat a saját tempójához leginkább közelálló társasággal. Ezeken a futásokon ingyenesen vehetsz részt, sőt hívhatod barátaidat is! Találjatok magatoknak új futótársakat, ismerkedjetek meg izgalmas futóterepekkel és készüljetek együtt!

2021. augusztusától  itt publikált folyamatosan bővülő listánkból megkeresheted a hozzád legközelebbi, vagy a számodra legszimpatikusabb helyszínt, időpontot és a településnévre kattintva  máris csatlakozhatsz lelkes futónagyköveteink közösségi futásaihoz!