Felkészülési közösségi futások

Szeretnénk ha minél több kellően felkészült hazai futó választaná Magyarország legnépszerűbb maratonját az év célversenyének. Ez a cél – a maraton teljesítése – csak jól megtervezett, következetes felkészüléssel érhető el, melyben a kellő mennyiségben begyűjtött km-ek mellett helyet kell kapnia a minőségi munkának is. A felkészülés második szakaszában szükségesek a “hosszú” futások, amiket jobb társaságban teljesíteni. Az edzések monotonitását időnként meg kell törni valamilyen módon: a szokott futóterep megváltoztatásával, csoportos futással, “sorstársakkal” való találkozással és olyan eseményekkel amelyek szinten tartják az eltökéltséget, sikerélményt nyújtanak.

 

A BSI Futónagykövetei országszerte szerveznek szeptemberben olyan közösségi futásokat, amelyek távjai jól illeszkednek akár egy “első bálozó” maratonista felkészülésének utolsó szakaszához is. Ezek NEM VERSENYEK, tehát mindenki nyugodtan futhat a saját tempójához leginkább közelálló társasággal. Ezeken a futásokon ingyenesen vehetsz részt, sőt hívhatod barátaidat is! Találjatok magatoknak új futótársakat, ismerkedjetek meg izgalmas futóterepekkel és készüljetek együtt!

Folyamatosan bővülő listánkból itt keresheted meg a hozzád legközelebbi, vagy a számodra legszimpatikusabb helyszínt és időpontot, kattints a településnévre és máris csatlakozhatsz lelkes futónagyköveteink közösségi futásaihoz!

Szeptember 20. vasárnap

Szeptember 22. kedd

Szeptember 24. csütörtök

Szeptember 25. péntek

Szeptember 26. szombat

Szeptember 27. vasárnap

Szeptember 29. kedd

Szeptember 30. szerda

Október 2. péntek

Október 3. szombat

Október 4. vasárnap