BSI Sport applikáció – minden a BSI eseményeiről egy helyen

Neked is ott van a mobilodon majd’ minden, ami fontos az életben? Mostantól a kedvenc BSI-eseményeidet is magaddal viheted! Elkészült a BSI Sport applikáció, mely a BSI minden eseményének minden információját egy helyen gyűjti. Sőt, mostantól programfüzeteinket és – egy rövid, átmeneti időszak után – a nevezéshez járó szóróanyagokat és kuponokat is csak az applikációban találod meg, mert lépünk egy nagyot a zölddé válás felé!

A BSI Sport App teljes áttekintést nyújt a BSI eseményeiről, egy helyről kaphatsz információt a számodra leginkább érdekes részletekről.

Az eseménykereső segít választani, segítségével saját szempontjaid alapján szűrhetsz a kedvenc sportágadra vagy a neked szimpatikus távokra.

A téged érdeklő eseményeket, versenyszámokat a kedvencek közé teheted, hogy később egyszerűen megtaláld őket.

A részletes eseményinformációk az előzetes és a helyszíni tájékozódást egyaránt segítik. Az általános információk mellett a következőket is megtalálod az applikációban: – interaktív helyszínrajzok, – letölthető helyszínrajzok, – útvonaltérképek, – rajtlisták, – eredménylisták.


Ha az esemény helyszínére indulva frissíted az adatokat Wifi kapcsolaton, a helyszínen már offline módon is minden információt megtalálsz, kiváltva ezzel a korábban, nyomtatott formában elérhető műsorfüzetet.

Az alkalmazásból könnyen elérhető a BSI futókövető oldala, a bsi.raceinfo.hu és a FutóFotó által készített képek is.
Követheted a Futanet.hu híreit, és feliratkozhatsz az aktuális edzéstervekre.

Kipróbálod?

Töltsd le a BSI Sport alkalmazást a telefonodra vagy más készülékre a megfelelő logóra kattintva, és használd mostantól bárhol, mobilon!

Az alkalmazásban a Wizz Air Budapest Félmaraton eseményinfomációi már teljes körűen szerepelnek. A BSI idei és jövő évi eseményeinek részleteit pedig folyamatosan töltjük fel és frissítjük. Kérjük, használd türelemmel az applikációt, leld örömöd benne!

Az alkalmazás elérhető az AppStore-ban vagy Google Play áruházban.