nap
óra
perc
másodperc

Barilla Tésztaparti a tudatosan étkezőknek

Közzétéve:

A tésztapartira szeptember 28-án, szombaton 11 és 17 óra között várunk a Versenyközpont mellett felállított rendezvénysátorban. Barilla Tésztaparti – N.1 tészta Olaszországban!

A 34. SPAR Budapest Maraton® és a Real Nature 30 km indulói térítésmentesen vehetnek részt a tésztapartin. A részvételhez szükséges jegyhez a sátor mellett rajtszámod felmutatásával juthatsz hozzá délelőtt 10.30-tól. Jegyek korlátozott számban állnak rendelkezésre, az érkezés sorrendjében bocsátjuk ki azokat.  A Barilla Tésztapartin mindenki részt vehet, aki jegyet vált, vagyis ha csapatban indulsz vasárnap, akkor is várunk. A Barilla tésztáival a szombati távokon elvesztett energiát is visszapótolhatod.

A durumbúzából készült tészta fontos forrása az egészséges szénhidrátoknak (összetett szénhidrát), melyek lényeges elemei, különösen a SPAR Budapest Maraton® előtt, az aktívan sportoló és az egészségtudatos személyek étkezésének. A Barilla tészta könnyebben emészthető, mint a nem durumbúzából készült tészták, valamint fokozatosan juttatja az izmokat a szükséges energiához, ezáltal hosszabb ideig segíti azok működését.

A tésztapartira összesen 2500 jegyet tudunk kiadni.
Jegyárak: 1700 Ft (5 EUR)

Pontos helyszín: Az ELTE Lágymányi Campusának déli tömbje mellett felállított rendezvénysátor

A jegyár tartalma:
– részvételt a Barilla Tésztapartin
– egy adag tészta
– egy ital (Erdinger alkoholmentes búzasör vagy Primavera szénsavmentes ásványvíz)
– egy Nesquick ostyaszelet

A tésztaparti résztvevői a készlet erejéig az alábbi tésztákból választhatnak:

– Fusilli tészta Basilico szósszal (Basilico szósz, Paradicsompüré, Sűrített paradicsom, Hagyma, Napraforgóoloaj, Bazsalikom, Cukor, Só, Természetes aromák)

– Bavette tészta Pesto Genovese szósszal (Pesto Genovese szósz, Napraforgómagolaj, Bazsalikom, Kesudió, Grana Padano, Tejsavópor, Pecorino Romano, Cukor, Extraszűz olivaolaj, Bazsalikomkivonat, Természetes aroma (tej), fokhagyma, Író por (tej), savanyúságot szabályozó anyagok)

A vastag betűvel szedett összetevők allergiás reakciót válthatnak ki az azokra érzékenyekből.