nap
óra
perc
másodperc

A lábad visz, de a szíved húz!

Közzétéve:

A futás jótékony hatást gyakorol a szívre és az érrendszerre, ezt mindenki tudja. Sokan az étrend jelentőségével is tisztában vannak. De hogy jön ide egy margarin, és mekkora szerepe lehet a szív egészségének fenntartásában?

Természetesen nem egy hétköznapi margarinról, hanem a szívbarát FLORA margarinról van szó. Egy 100%-ban növényi alapú, omega-3 és omega-6 zsírsavakban gazdag margarinról, ami a kiegyensúlyozott értend részeként, rendszeres testmozgás mellett nagyban hozzájárul a szív egészségéhez, és segít fenntartani a megfelelő koleszterinszintet. Fogyaszd a kedvenc (rozsos, magos, lapos, szénhidrátcsökkentett) kenyeredre kenve!

Mindössze három szelet, FLORA margarinnal kent kenyér, és máris biztosítottad a napi zsírigényed 25%-át! Fogyassz mellé rendszeresen olajos magvakat (pl. mandulát, mogyorót, kesudiót), öntözd meg a salátádat hidegen sajtolt olajokkal (pl. tökmag- vagy lenmagolajjal), és a szíved hálás lesz a sok-sok egészséges zsírért. A hajadról, a bőrödről vagy a csontjaidról már nem is beszélve.

Ha kedvet kaptál, látogass el te is a FLORA sátrához a 37. SPAR Budapest Maratonon, ahol egy családbarát táv, szívbarát aktivitások és értékes nyeremények várnak. Akárcsak a FLORA margarint, a FLORA Maratonkát is meleg szívvel ajánljuk!