nap
óra
perc
másodperc

34. SPAR Budapest Maraton Fesztivál – elindult a nevezés!

Közzétéve:

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az ország legnagyobb szabadidősport-eseménye, tavaly 33.500 résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján. Légy részese az élménynek 2019-ben Te is! A hosszabb távokra már nevezhetsz!

 

Budapest első számú, őszi futófesztiváljára a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távos futókat is várjuk, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába.

 

34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál nemzetközi mezőnyében futhatsz maratont egyéni indulóként vagy párban. Ha maraton még nagy falat, választhatod az annak előszobájaként emlegetett SPAR 30 km-s betétszámot is, melynek nevezői az útvonal 12. kilométerénél bekapcsolódva együtt futnak a maratoni mezőnnyel. A rövidebb távok kedvelői választhatják a SPAR 10 km-t, vagy a SPAR Maratonstaféta keretében megoszthatják a maratoni távot és az élményt barátaikkal, családtagjaikkal, kollégáikkal. A minimaraton távja 5 km, melyet önmagában vagy akár a 10 km-s távval kombinálva is teljesíthetsz.

 

Gyere, és nézd meg a főváros legszebb részeit futólépésben. A 34. SPAR Budapest Maraton® Fesztivál garantáltan felejthetetlen élmény.
Tavaly 33500 futó döntött úgy, hogy részt vesz a főváros legnépszerűbb futófesztiválján!
2019-ben Te is köztük lehetsz!

 

 

Távok, melyekre már tudsz nevezni – 2019. szeptember 28-29.:
– 34. SPAR Budapest Maraton®
– SPAR Maratonstaféta (4 fős csapatoknak)
– SPAR Budapest Maraton® párban
– SPAR 30 km
– SPAR 10 km
– SPAR 10+5 km

Készülj a versenyre a BSI e-edzés programjával. E-edzésterveinket használva szakember irányításával készülhetsz a választott távra. A maraton mellett a 30 km, a 10 km és az 5 km-s távokra is készülhetsz velünk. Az edzéstervet háromhetes periódusokban küldjük hírlevél formájában. Az edzéstervek menetrendjét idekattintva éred el. Iratkozz fel most!
A 34. SPAR Budapest Maratonon történő sikeres célba érésre felkészítő, 36 hetes edzésprogram január 21-én indul!

 

Az esemény a Fut a Cég és a Fut a színház sorozat egy-egy állomása.

Friss hírekért, információkért, érdekességekért kövesd a Budapest Maraton Facebook oldalát idekattintva, és jelöld a részvételed a Facebook-eseménynél, hogy biztosan ne maradj le semmiről!

A tavalyi eseményről készült kedvcsináló videót nézd meg itt: