nap
óra
perc
másodperc

10 db szociális szabadkártya a 34. SPAR Budapest Maratonra

Közzétéve:

Jelenlegi élethelyzeted nem teszi lehetővé, hogy részt vegyél az ország legnépszerűbb maratonján? 10 szabadkártyát ajánlunk fel azoknak, akiket anyagi, szociális helyzete akadályoz a nevezésben.

Olyan futók pályázatát várjuk, akik annak ellenére, hogy kellően felkészültek a maratoni táv, vagy a 30 km teljesítésére, és rendszeres résztvevői versenyeinknek, most mégsem tudtak nevezni, mert nem engedhetik meg maguknak. Olyanok jelentkezését várjuk, akik a korábbi években nem vettek részt hasonló akciónkban.

A maximum egyoldalas pályázat tartalmazza eddigi BSI-s és egyéb futómúltadat, valamint annak a nehéz helyzetnek a rövid leírását, amely most lehetetlenné tette számodra a nevezést.

A beérkezett pályázatokat egy háromfős bizottság bírálja el. A bírálók anonim módon kapják meg a pályázatokat, így kizárólag azok tartalma és saját értékítélete alapján választják ki a 10 szabadkártyás futót. A pályázatok tartalma, a pályázók, illetve a kiválasztottak személye semmilyen formában nem kerül nyilvánosságra.

Tehát, ha pályázol és nyersz, egy leszel a tízezer indulóból, semmiféle kötelezettséget nem kell vállalnod, csak az a dolgod, hogy futsz egy jót!

A pályázatokat szeptember 22. vasárnap éjfélig várjuk a futosegitseg@futanet.hu címre. A pályázókat szeptember 23-án hétfőn értesítjük az eredményről.